Το κόκκινο του αίματος μοιάζει με της φράουλας

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τιτανομεγιστοτεράστιοι Φραουλάδες αποφασίζουν να χτυπήσουν, εκτός από τις τιμές του προϊόντος τους, και κανά κεφάλι από τους δύσμοιρους που δουλεύουν 15ωρα μέσα σε θερμοκήπια της κακιάς ώρας, υπό θερμοκρασίες που τηγανίζουν μια χαρά αβγουλάκια μάτια για πλάκα! Πριν τρία-τέσσερα χρόνια, πάλι είχαμε παρατράγουδα, οπότε δε νομίζω ότι το ίδιο το περιστατικό, παρά την ακρότητα και την ωμότητά του, συγκλόνισε κανέναν.
Αυτό που σκέφτομαι πραγματικά, είναι καταρχάς, ότι νιώθω λες και παρακολουθώ στο σινεμά το "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" με τον Τσε να τριγυρνάει στη Λατινική Αμερική και τους Επιστάτες να περιφρουρούν την Περιουσία των Αμερικάνικων Πολυεθνικών με τις καραμπίνες και να μη δίνουν ούτε νερό στους εργάτες. Από την άλλη, και ο Γιάννης ο Βόγλης σε μια παρόμοια ταινία με τον Κούρκουλο, πριν 30 χρόνια περίπου, κάπως έτσι κουμάνταρε το τσιφλίκι του...να δεις πως τη λέγανε την ταινία;;;!!!...ναι ρε..."το χώμα βάφτηκε κόκκινο"!
Και ξαφνικά, το ακούς σαν είδηση το σκηνικό και λες, "ρε μπας και ξαναγυρίζουν κανά έργο και μας κάνουν πλάκα;;;!!!"
Επιπλέον, ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι αυτοί οι Πατριωτάρες που ψήφισαν Πασχαλινά Αβγά, δηλαδή γύρω στους 500.000 κουραδοκέφαλους που αναμένεται να διπλασιαστούν μέχρι τις επόμενες εκλογές, ότι για να μπορούν να αισθάνονται εκείνοι Ελληνάρες και Σκληροπυρηνικά Αντισυστημικοί (μη γελάς, έτσι νιώθουν) δίνουν πάτημα σε κάθε Φραουλά να γαζώνει καμιά 100αριά μετανάστες εργάτες γης, έτσι ρε παιδί μου γιατί του κάνει κέφι!!! Άλλωστε, 1 μύριο συμπατριώτες του θεωρούν τους πυροβολημένους, υπανθρώπους!!! Γιατί ακριβώς αυτό στηρίζετε ρε γυναικοπαντοφλάδες...για να ξεπεράσετε το ξύλο που σας ρίχνει η γυναίκα σας τα βράδια στο σπίτι, υιοθετείτε φιδίσιες λογικές.
Δεν είμαι υπερβολικός μάγκες. Διότι, κάθε τσιφλικάς, αφεντικάρας, μπορεί πλέον να κινείται όπως γουστάρει, αφού υπάρχει και πολιτικό-νομιμοποιημένο έρισμα, που αν χρειαστεί αναλαμβάνει και τη βρώμικη δουλειά!!!
Δε συζητάω τι θα γινόταν αν το περιστατικό συνέβαινε ανάποδα ή σε άλλη χώρα, με θύματα Ελληνάρες. Τότε θα αναβίωναν άλλα φιλμάκια. Θα βλέπαμε τον Κόγκα Δράκο να επαναστατεί με τα κουμπούρια και τα γιαταγάνια του χορεύοντας τσάμικα.

Τσάγια!!!

2 σχόλια :: Το κόκκινο του αίματος μοιάζει με της φράουλας

  1. καλησπέρα με το συμπάθειο γιατί τέτοιο μίσος για τους έλληνες??

    τα ίδια κάνουν όλες οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις έντασης εργασίας και ιδιαίτερα το κτηνοτροφικό, γεωργικό και ιματιστικό κεφάλαιο

    δεν είναι άγνωστα αυτά

    στην Ν. Ιωνία να πας να δεις φάμπρικες κλειδωμένες ουκ ολίγες...

  2. Αγαπητέ akrat...δεν έχω πρόβλημα με τους Έλληνες!!! Έχω πρόβλημα με όλους όσοι φέρουν κάποια ιδιότητα ή χαρακτηριστικό κοινωνικοπολιτικής φύσεως σε υπερθετικό βαθμό!!! Δε μου αρέσουν τα ...ΑΡΑΣ σε ορισμένους τομείς της ζωής!!! Αυτό είναι όλο...Έχεις δίκιο ότι τέτοιες καταστάσεις δεν είναι τόσο σπάνιες, αλλά τόσο απροκάλυπτες δράσεις όσο αυτές που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα, εγώ προσωπικά δε θυμάμαι!!! Και δεν έχει να κάνει μόνο με την κρίση, αλλά και με τη νομιμοποίηση της μαφιόζικης αλητείας κοινωνικοπολιτικά!!!